Disc Golf Mærker hos Discbiksen

Discstroyer

Har hjemmebane i Estland. Her opstod idéen til at lave et alternativt disc design, da personerne bag Discstroyer blev trætte af at lede efter disc i endeløse farver.

Disctroyer serien af ​​discs er designet og udstyret med klare og logiske markeringer for at give dig en hurtig og vidtrækkende indsigt i discens grundlæggende flyveegenskaber. Dette er især nyttigt for nybegyndere til disc golf. For mere erfarne disc golf spillere har discen naturligvis også de sædvanlige markeringer.

Det unikke Disctroyer design er inspireret af luftfartsindustrien fra 1930'erne, som byggede sine modeller til at kunne skelnes klart over lange afstande. For eksempel, hvis du får øje på en hvid disc med en gul femkant i midten, kan du let genkende den overstabile Distance Driver-disc.

Læs mere om Disctroyer

Disctroyer forklaring på symboler - cirkel
Disctroyer forklaring på symboler - kryds
Disctroyer forklaring på symboler - stjerne

Cirkelmarkeringerne indikerer, at discen flyver mere lige i den sidste fase af sin flyvning.

Krydsmarkeringen indikerer, at discen flyver til højre i den sidste fase af sin flyvning.

Pentagon-symbolet indikerer, at discen flyver til venstre i den sidste fase af sin flyvning.

Prodiscus

Er opstartet i 2010 og er den allerførste Finske producent af disc til disc golf. Prodiscus har deres eget disc golf hold, som står bag flere sponsoreret disc golf events og turneringer i Finland og i Europa.

Prodiscus er et kendt mærke over hele verden. Prodiscus producerer discs af høj kvalitet og holdbar plastik. Disse plasttyper er Basic og Premium.

Basic er bedst til puttere og midranges discs. Plastikken giver dig et godt greb og er derfor god til at putte med. Basic gør dine tilgangsskud lettere at kontrollere på vej hen mod målet.

Premium plasttype tilbyder holdbarhed. Hvis din disc flyver ind i et træ, eller rammer en sten, vil der kun komme små mærker på discen. Holdbarhed giver dig tillid til dine kast.

Læs mere om Prodiscus her

Hos Discbiksen bestræber vi os på at få flere forskellige Disc Golf mærker med tiden.

Se vores nuværende udvalg her

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}