DiscBloggen

Læs med om Disc Golf Sporten her

Discen er landet og med sig bringer den en anderledes sport der ikke bare er udfordrende, men også sjov og ikke mindst hyggelig. Du bestemmer helt selv niveauet – om det er hygge med vennerne, eller om du går efter et mesterskab. Alle skal kunne være med på banen, såvel som i vores shoppingnet. Derfor har vi gjort os umage for at finde en række forskellige discs, hvor kvalitet og pris falder godt i spænd og giver dig den bedst mulige fordel på banen. Og så er vi tilmed den eneste forhandler af Disctroyer på det danske marked.

Her på siden vil der løbende dukke blogindlæg op, der hjælper, guider og introducerer dig til Disc Golf sporten, discene, banerne og meget mere.

Tøv ikke med at kontakte os. Vi gør os altid umage for at hjælpe dig så godt som vi kan.

Det eneste det kræver af dig, er at du kaster dig ud i det!

Det er ikke en Frisbee

Du kender sikkert til golf og har måske også hørt, eller endda prøvet de 2 mindre slægtninge - krolf og fodboldgolf. Det nyeste skud på stammen herhjemme hedder Disc golf, men kaldes i daglig tale også for frisbeegolf, og som navnet antyder, drejer det sig om at kaste nogle dics der minder meget om frisbee’s, fra et punkt til et andet. Men lad dig ikke snyde af discens umiddelbare beslægtning med en frisbee, for når du får en disc i hånden, mærker du med det samme forskellen. Udover at være tykkere end en frisbee, har discene også en anden og varierende tyngde. Og ligesom golf, hvor der bruges forskellige køller, så er der også forskel på hvilke disc du kan vælge at bruge på banen, for at forbedre dine kast.

Når det kommer til hullet (målet) hører lighederne med de andre golfgrene op. Her er det nemlig en helt speciel kurv du skal ramme ned i. På sig har den et slags net i stål, der giver en dejlig lyd når man rammer rigtigt. Og ligesom golf, starter du fra et specifikt punkt og skal herefter få discen i kurven, på så få kast som muligt. Hvis du altså går efter at vinde.

Spillet er egentlig ret simpelt, men der er samtidig rig mulighed for at udfordre og dygtiggøre sig også. Det er også noget af det, der tiltaler mange ved Disc olf sporten – du bestemmer selv sværhedsgraden og intensiteten af spillet. Alle kan være med, store som små. Om du kalder det dicgolf eller frisbeegolf. Om du bruger den som en aktiv sport eller som afslappende tidsfordriv. Det eneste det kræver et at du kaster dig ud i det!

Hvorfor spille Disc golf?

Hvis du skulle stå og mangle en god grund til at bevæge dig ud på en bane og kaste med lidt dics, så kommer der en god håndfuld her.

·         Masser af plads til HYGGE. I kan være så mange til at spille som i har lyst til, så tag vennerne, familien eller kollegaerne med. Tag frokosten med og hold en pause undervejs. Skru ned for konkurrenceniveauet og spil med en kold bajer i hånden. Tag børnene med ud på en udfordrende tur, hvor spillets regler og den åbne himmel ingen grænser sætter for hvor sjovt det skal være.

·         Tid til FORDYBELSE. Der er en kæmpe payoff i Disc golf sporten i sig selv, så konkurrenceelementet er absolut ikke en nødvendighed for at nyde tiden på banen. Så lige meget om du bare har brug for at lade lidt op eller dygtiggøre dig, for dig selv, så er der gode muligheder for at bruge sportsgrenen til lige netop det også.

·         1, 2, TRADITION. Mangler i en ny ting i kan lave sammen? Disc golf er en god måde at mødes på. I bestemmer selv tempoet og sværhedsgraden. Nogen elsker at mødes for at snakke over et spil Petanque. Hvorfor ikke friske det lidt op, med et spil hvor der stadig kan snakkes mens i kaster, men hvor bentøjet også bliver rørt lidt? Der er rig mulighed for at udforske de forskellige baner der findes rundt omkring i landet, for ikke at sige verdenen.

·         MOTION. Du skal aldrig lede efter en god undskyldning for at spille Disc golf. Har du måske nogensinde hørt nogen sige at det er dårligt for dig at gå en tur? Nej vel. Og hvem stopper dig egentlig fra at løbe mellem hullerne og få pulsen endnu højere op?

·         CORONA. Dette punkt er forhåbentligt ikke på listen alt for længe endnu. Men, vi kan ikke komme uden om den virus der har sat en masse begrænsninger for os alle. Det gode ved Discgolf er at det er en sport der er super nem at dyrke med god afstand til hinanden. Og så er det jo en udendørs sport med højt til himlen, der kan spilles i (næsten) alt slags vejr.

Som sagt, så er der mange gode grunde til at begive sig ud på en Disc golf bane. Måske finder du selv med tiden dine helt egne grunde til at komme afsted. Mulighederne er mange og vi står altid klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Det er aldrig for sent at kaste sig ud i noget nyt!

Rigtig god fornøjelse 🙂
Discbiksen

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}